joi, 11 august 2011

Dr. Calin Marginean - Cancerul... fatalitate sau vina personala?

Dr.Călin Marginean, cu experienţa de peste 10 ani în tratarea (aţi auzit bine!) CANCERULUI !






Una din opt femei din Romania risca sa faca cancer pe parcusul vietii.
Momografia este metoda traumatizanta, irandianta si fidelitatea metodei este proasta. Puteti face ecografie de parti moi sau de sani. La femei cel mai frecvent este cancerul de san, urmat de cancerul de col uterin si cel de uter. La barbati cea mai mare frecventa o are cancerul de plamani, urmat de cancerul de stomac si de prostata.

Orice boala a stilului de viata (diabet zaharat, cancer) se poate vindeca pe cale naturala. Sucul de morcovi are o forta anti-cancer exceptionala, dar nici pe departe cea mai puternica forta anti-cancer. Sucul de varza rosie este macar de 100 de ori mai puternic, s-ar putea si mai puternic.
Cancerul pulmonar cu celule mici, cancerul pancreatic si melanomul malign (un cancer de piele) sunt cancerele care merg cu cea mai mare viteza si zob fac absolut tot.

Se estimeaza ca pana in anul 2025 cancerul va reprezenta prima cauza de deces pe plan mondial. Momentan este a doua cauza de deces, insa in Romania, de peste 10 ani, este prima cauza de deces. La fiecare 3 secunde pe planeta moare o persoana din cauza cancerului. La fiecare 5 secunde pe planeta moare o persoana din cauza fumatului. Una din cinci peroane risca pe parcusul vietii sa faca cancer.

Ce inseamna cancerul
In corpurile noastre in fiecare zi se formeaza, nu va speriati, intre 1000 si 10000 de celule canceroase. Daca mai mult de 4 luni apararea corpului la noi este drastic scazuta, celulele canceroase incep sa se inmulteasca acolo unde s-au format. Orice substanta care atinge nucleul celular si determina ca diviziunea celulara sa se faca alterat poate oricand sa ma trimita in cancer. Un mm de tumora inseamna cateva milioane de celule canceroase. Poate fi decelat cancerul prin ecografie, mai putin prin radiografie, abia cand tumora are minim 1,5-2 mm. Celula canceroasa nu este ca si toate celulele corpului. Orice organ al corpului este de un altruism teribil. Nu si cancerul. Cancerul este interesat de propria dezvoltare. Isi atrage vase si nervi ca sa se dezvolte doar el pe seama corpului, neintersandul faptul ca s-ar putea sa secatuiasca organismul de minerale, vitamine, proteine, glucide, lipide si sa determine chiar moartea organismului.
Daca intr-un anumit tesut sau organ decelam anumite celule canceroase prin anumite metode specifice dar nu putem sa localizam o anumita tumora, ne gasim in stadiul 0 de cancer. Daca tumora este pana in 2-3 cm, fara a prinde ganglionii din jur, ne gasim in stadiul 1 de cancer.
Daca tumora a prins si ganglionii din jur, suntem in stadiul 2. Daca prinde ganglioni la distanta suntem in stadiul 3, iar daca are determinari secundare in creier, oase, rinichi, ficat
si alte zone, suntem in stadiul 4 de cancer. Coenzima Q10 se da in preventie si nu in terapie anticancer intrucat intensifica metabolismul.

Simptomele generate de cancer
Cancerul poate evolua pana in stadiul 4 fara niciun simptom. Se pot face ca analize: markeri tumorali(?) Analiza CEA: daca are valoare sub 2 nu exista cancer. Fumatorii pt avea pana in 10 aceasta valoare.
Exista tumori latente. In abdomen se formeza anumite dezvoltari tumorale dupa varsta de 20 si ceva de ani (ami ales la persoanele obeze) Daca noi consumam alimente cu factor de creste ( produsele lactate, radacina de ginseng, fulgii de cereale sau cerealele germinate, laptisor de matca), acesti factori pot determina trezirea tumorilor latente. La o persoana vegetariana TOTALA nu mai exista tumori latente in corp dupa 3 ani de vegetarin total. O persoana vegetariana total poate sa consume laptisor de matca, germeni de cereale si radacina de ginseng in siguranta.

Ce manifestari ne pot duce cu gandul la cancer
O persoana care scade necontrolat in greutate, dar nu a intrat intr-o cura de slabire.
Pielea unei persoane incepe sa se pigmenteze cam ciudat.
Tuse care nu mai inceteaza
Orice fel de sangerare in afara ciclului menstrual si in afara unei lovituri sau unei rani
Subfebrilitati sau febra
Frisoane, pneumonie repetate
Tulburari de urinat, de defecatie, de tranzit intestinal
Diverse manifestari renale

1. Nivelul antioxidant este extrem de jos al sangelui. Trebuie crescut prin sucuri de fructe si legume.
2. Orice persoana vegetariana totala crudivora si normo-ponderala nu face cancer.
3. Orice aliment care induce aciditate in corp poate in timp sa genereze cancer. Cancerul nu se dezvolta in mediu bazic. Corpurile noastre au fost facute bazice. Orice aliment care introduce aciditate in corp (orice aliment de origine animala, muraturile, otetul, dulciurile concentrate, painea alba, fructele necoapte, orice lucru acru) produce cancer. Cancerul nu se dezvolta in mediu bazic. Alcoolul genereaza aciditate in corp.
4. Raportul acizi grasi Omega 6 / Omega 3 trebuie sa fie 3:1, dar e bine sa fie sub.
5. Un factor major de protectie este apa saracita in deuteriu. Toate produsele de origine animala concentreaza deuteriu. Sucurile naturale de fructe si legume nu contin deuteriu.
Faceti obicei zilnic sa consumati sucuri naturale de fructe si legume si aveti astfel o protectie excelenta contra cancerului, faceti un ten exceptional si nu o sa va aratati varsta din buletin.
Diabetul si obezitatea sunt stari precanceroase.

Exista in anumite plante anumite substante care dau distrugere tumorala directa; exista alte substante care  distrug vasele care alimenteaza tumora.
-Soia are 2 substante care distrug vasele care alimenteaza tumora
-fructele si legumele negre
-uleiul de in
-varza distruge vasele care alimenteaza tumora

Exista substante care determina cresterea numarului de limfocite, globule albe
Exista 3 alimente care distrug stratul protector de fibrina(extern) al tumorii: kiwi, ananas, papaya
Exista 3 alimente ce stimuleaza cele 3 enzime de forta din ficat ca si propriul corp sa distruga tumora.

Factori declansatori:
-fumatul (30%)
-sedentarismul (>30%)
-alimentatia (30%)
-stresul (9%)

Tot ce se prajeste este cancerigen, este sensibilizant respirator.
Afumaturile, traficul intens auto

Corpul nostru este bazic: PH 7.4 al sangelui (+/- 0.02) Orice aliment de origine vegetala induce bazicitate in corp, orice aliment de origine animala induce aciditate in corp.

Cancerul nu se dezvolta in mediu bazic.
Carti recomandate: Alimentatia inteligenta, Sudiu China
In produsele lactate exista o anumita proteina numita cazeina. Acesta este cel mai acidifiant produs de origine animala. Produsele lactate ar fi cel mai cancerigen produs de origine animala.

Produsele lactate contin factor de crestere.
Orice persoana care si-a depasit greutatea corporala, fiecare kg in plus peste greutatea normala inseamna 1 trimestru mai putin de viata. Tesutul gras nu sta degeaba. Cu cat e mai mult, cu atat face hormoni care in primul rand sunt cancerigeni si in al doilea rand, rad articulatiile.

Dulciurile concentrate (zahar, miere, bomboane, prajitura, torturi, compoturi, ciocolata) scad imunitatea generala. Mierea se consuma cu foarte multa moderatie.

Aceste dulciuri concentrate consuma din vitaminele si mineralele organismului si practic dau o stare cronica de deficit de minerale si vitamine, induc aciditate si pe acest fond cancerul poate oricand sa apara.

Obezitatea
O persoana care deja si-a depasit greutatea corporala cu peste 20% are de 1,5 ori risc mai mare de a dezvolta cancer de intestinul gros la barbati si de 2 ori mai mare la femei. Frecventa cancerului colo-rectal creste cu 4% la fiecare 2 cm de circumferinta abdominala in plus. O scadere cu 10% a greutatii determina reducerea riscului cu 50% de a face cancer de san, in special la femei.

Cand o persoana este depistata cu diabet zaharat, primul lucrare care trebuie sa-l faca este colonoscopia. Diabetul se asociaza ca cresterea freceventei cancerului de colon. Scaderea in greutate la o persoana care a vut nivelul zaharului in sange bine controlat poate arata un cancer pancreatic.

Cu cat vom consuma mai multe grasimi solide la temperatura camerei (unt, untura, margarina, seu, slanina, nuca de cocs, avocado) cu atat creste riscul de a face cancer de san la femei si cancer de prostata la femei.

Dr. Mărginean Calin
medic specialist medicin muncii
medic specialist medicină generală
competență medicină de intreprindere
atestat nutriție
Site: drcalinmarginean.blogspot.com

2 comentarii:

  1. Exista substante care determina cresterea numarului de limfocite, globule albe ...dar care sunt aceste substante?
    Exista 3 alimente ce stimuleaza cele 3 enzime de forta din ficat ca si propriul corp sa distruga tumora ... dar care sunt acele 3 alimente

    Ati putea sa detaliati un pic informatiile . Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere